5PCS Fugl Afvisende Reflekterende Fugl-skræmmeren på monsters inc. Øjne Afskrækkende For Haver, Frugtplantager, køkkenhaver, Garager Dekoration

Status:
På lager

Tags: reflekterende side bil, biltelefon reflekterende, bil reflekterende døren, reflekterende net bil, garage døren fotocelle reflektor, reflekterende garage døren, antenne bil reflekterende, bil protector blå reflekterende, honda bil reflekterende, bil gti reflekterende.

    kr49.71 kr71.03
Antal:
  • Mærke: LeKing
  • Repellent Type: Myggebalsam Klistermærker
  • NOMINEL SPÆNDING: INGEN
  • Sæt Type: No
  • Pest Type: Flyver

Bullet Punkter:

1、Fremragende Effekt : øjnene af denne myggebalsam er så skræmmende som en ørn, og den lyser lyst til at skræmme væk fugle, der beskytter både fugle og dine afgrøder.

2、Let at Installere: Disse reflekterende styreanlæg let kan hænges på grene, ved at hænge kroge, ved hjælp af søm, for at skræmme fugle væk fra huse, haver, afgrøder eller frugtplantager.

3、Miljøbeskyttelse: Fremstillet af holdbart, ikke-giftigt og uskadelige materialer, der fugl afvisende, vil ikke skade fugle og beskytte dyrelivet.For de bedste resultater, brug af direkte sollys og vind.Store reflekterende predator øjne sikre at fugle, der er observeret fra en afstand.

4、Spar Tid: High-quality bird control-enheden kan bruges i lang tid, og det er ikke let at falme og korrosion.På samme tid, den skræmmende reflekterende styretøj med til at spare dig tid i at rydde op overbygning.

5、Bred Anvendelse: velegnet til haver, frugtplantager, køkkenhaver, garager, altaner, swimmingpools, lufthavne og andre steder, der har brug for at drive fugle eller dekorere.Du skal bare nødt til at hænge dem rundt for at skabe en behagelig fugl-gratis for dig.

Specifikation:

Navn: Fugl-Afvisende

Bruger: fugl-afvisende, dekoration

Størrelse: ca 13*8,5 cm/5.12*3.35 tommer

Packing Liste:

5*Fuglen Repellent

Bemærkninger:

1. Det er målt manuelt, og kan have en fejl på 1-2cm.

2. Da skærmene er ikke kalibreret de samme farver af de elementer, der i de billeder, der vises på computerskærmen, der kan være lidt forskellige.

Spærrede er sikkert for købere og sælgere, anbefaler vi dig at vælge en Spærret konto,der understøtter Kreditkort,

Penge bookere, Visa, Master-card, Western union mv.

Hvis du har brug for at bruge "andre" betalinger,bedes du kontakte os via mail eller besked.

Betaling skal være færdig i løbet af 7 dage, hvis har nogle svært, bedes du meddele mig.

Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber.

Alle ordrer vil blive sendt ud inden for 1-4 hverdage efter bekræftelse af betaling.

Forsendelse med China Post, luftpost, for mindre end 2 kg varer ,generelt vil det tage 25-45 arbejdsdage(nogle lande kan være meget længere) ,hvis du har brug for det varer meget hurtigt ,så kontakt os for DHL osv .Vi beregner shipping cost for dig .Det tager altid ca 3-7 dage til at ankomme.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer