(For Robot Støvsuger QQ6) ladestation,docking-station til robot støvsuger QQ6/1pc

Status:
På lager

Tags: stytj02ym, batteri til støvsuger xiaomi, pumpen robot, hobot robot, styj02ym, batteri roborock s50, robot tør, xiaomi vakuum 2 roborock s51, roborock s6 maxv mærkat, batteri til roborock.

    kr555.15
Antal:
  • Model-Nummer: QQ6
  • Type: Støvsuger Dele

(For Robot Støvsuger QQ6) ladestation,docking-station til robot støvsuger QQ6

Robottens Billede:

Forsendelse

1. Normalt sender vi det ved Kina Post .og det vil tage omkring 20-40days til doro til døren.Hvis du ønsker at vælge en anden hurtigere forsendelse måde ,pls lad os det vide.

Betaling

Tilbagevenden&Exchange politik

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Noter

* Mix bestil velkommen,OEM orden velkommen.

* Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer