COZSX 163cm Top kvalitet real silikone sex dukker naturtro fuld big breast love doll mundtlig vagina, fisse voksen sexet legetøj for mænd

Status:
På lager

Tags: dukken real, ailijia dukke, cozsx, silikone sex dukker signini, silikone sex dukker tungen, 100cm dukke, dukke elsker, butterfly dukke, sanhui silicona sex dukker, tpe sex dukke europa.

  kr2 252.15 kr4 415.99
Antal:
 • Bust*talje*hofte: 89cm*50cm*81cm
 • fordel: sikker ,blød ,glat, fast føler,ingen mærkelig lugt,top kvalitet
 • Model-Nummer: love doll
 • Forurening: Nem at rengøre
 • Vaginal Valg: Bygget i vagina eller Flytbare skeden
 • materiale: 100% TPE med metal skelet
 • Højde: 163 cm
 • Type: male masturbation dukke
 • Vægt: 35kg
 • Funktioner: For slugning af sæd / anal / bryst / vagina sex
 • Element Type: Sex Dukker
 • Kvalitet: Høj Kvalitet
 • Touch Føler: Simulation af den virkelige menneskelige krop
 • Mærke: cozsx

Vi lover: Du vil få 100% samme som nedenstående billede dukker.

Beskrivelse:TPE

Inde : TPE med metal skelet

Gaver paryk rengøring af værktøj handsker varme stænger Tilfældig tøj kam

Sikker fordel ,blød ,glat, fast føler,ingen mærkelig lugt, Høj kvalitet

Hvis du har andre krav, kan du efterlade en besked Bemærkninger:

Hair style + øjenfarve + farve, hud + negle farve

Hvis du har brug for mere nøgen billeder, bedes du kontakte os.Vægt : 35kg Højde : 163 cm-Målinger:88cm*50cm*81 cm Hul : Vagina og anus sex ,oral sex Feet længde: 21,5 cm Skeden, dybde: 18 cm ,Anal-dybde: 17cm, Mundtlig dybde: 13cm( at give og tage)

Min ven, hvis de har brug for mere information, pls kontakt venligst med os, tak så meget for din tid og støtte !

Kære køber: Dette er en høj kvalitet dukke.Ikke en billig blæse op.Sex dukker, der kan give dig med alle de samme glæder, at din ægtefælle eller samlever kan tilbyde dig i dit soveværelse.Der er tidspunkter, når din ægtefælle eller partner er ikke altid tilgængelige, når du vil have action i soveværelset.Derfor, den bedste løsning er at have det med en Silikone Følgesvend.Vi har CE-certificeret og Miljøbeskyttelse materiale inspektion book sikre at du får den bedste kvalitet dukker.Pas på andre forhandlere, der sælger falske dukker eller ringere dukker til.Ja, der er billigere dukker derude, de kommer fra andre producenter, der bruger billigere klasse, endda genbruges materals.Du arbejder hårdt for dine penge, skal du ikke købe en ringere forfalskede dukke.Jeg vil arbejde med dig fra start til slut for at sikre, at du få din drøm dukke. Hvis du har andre krav, kan du efterlade en besked Bemærkninger:

Eye color + Vagina type + Ikke stående eller stående + Kønsbehåring + søm farve + Toenail farve + Paryk farve( eller samme som foto)

1. Instruktioner For Brug

Det yderste lag af produktet er lavet af TPE (thermoplastic elastomer), som er lavet af epoxy-harpiks og alle former for metal-led.Materiale af produktets overensstemmelse med de relevante sikkerhedsniveau, der er fastsat af staten og har ingen gift for den menneskelige krop og miljøet.Det anbefales at rense den private dele før brug, kan tørres af med 75% af medicinsk alkohol wipe desinfektion.Brug skal anvendes til menneskelige krop smøremidler, således at den interne enhed har tilstrækkelig smøring.Derudover, for at bekræfte sikkerhed og sundhed, kan det anbefales at bære Kondomer.Hvis dukken er ikke nok smøring, nedsat seksuel interesse og nemt føre til revner i de private dele af adgang.Skal du rengøre efter brug skylles de private dele med postevand indeni, bruge 75% af den medicinske alkohol tørre vandet, så placeres i varmt vand og nyd 2 ~ 3 minutter, naturligt tørre eller tør af med en tør klud, sted uden lys på forsegling behandling.

2. Vifte Af Aktiviteter 1. hovedet kan stige, før og efter niveauet for indsatsen i intervallet 40 grader, om swing, amplitude, der ikke kan overstige 40 grader. 2. arm øvre lemmer til forsiden kan hæves til brystet, omkring 60 grader i front, ryg kan være lidt bøjet 20 grader til begge sider af den horisontale retning, kan være rejst til en flush med brystet Afdeling, omkring 60 grader på begge sider af den retning, armen kan drejes 90 grader i en retning. 3. taljen kan blive bøjet frem og tilbage, oprejst, siddende kan være. 4. ben venstre lår omkring 180 grader fra hinanden, er den maksimale enkelt-ben split omkring 100 grader, knæ kan bøje omkring 60 grader.

3. Vedligeholdelse Instruktioner 1. kroppen af produktet er udstyret med forskellige led i det indre kan blive sat i en bred vifte af kropsholdning rækkevidde.Men produktet fabrikken for den naturlige kropsholdning, det kan ikke være lang tid til at lade dukken placeret eller en vanskelig bøjet kropsholdning,arm og lår kan ikke være lang tid om at opretholde en stor ensom grad af åbne eller roterende tilstand, efter brug, bedes du sætte ned på begge sider af kroppen og opretholder den samme tilstand med fabrikken, når du udpakker, Så som at undgå de aktiviteter, glial deformationer eller skader. 2. såsom hud overflade støv og snavs, brug almindelige rengøringsmidler kan rengøres, såsom rengøringsmidler, shower gel, men bør undgå at bruge en negl til at ridse huden overflade.Vask huden og andre overflade fugt, Glat overfladen af huden glat som nogensinde, føler mig fint.Sælgere anbefale.som sagen at gøre regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. 3. Vent, indtil overfladen af huden tør, baby blidt markeret med stikkende varme pudder eller talkum, stærk beskyttelse af baby hud.

4. Miljømæssige Krav

For at beskytte dukken kan være lang tids brug, placering af miljøet er visse krav, en god storage-miljø kan være gode til at forhindre, at dukken er huden revnet og dele af den aldrende, vedligeholdelse dukke ydeevne og dukken liv. 1. bør undgå direkte sollys, på lang sigt solskin baby vil blegne, og fænomenet let til tør hud. 2. bør undgå støv, miljø, dukker har en klæbende overflade og elektrostatiske store, meget nem at holde klæbrige støv, undgå støv befordrende for hudpleje. 3. bør undgå fugtigt miljø, dukken inde i legeringen for leddene, overfladen af en vis grad af blødt, absorberende, på lang sigt i den våde ring statisk, langsom indtrængning af vand på sit tyggegummi og skelet er negative, dukke rengøring bør undgå lang Tid at placere vandet. 4. du må ikke sætte en lang tid i læder eller farvede lædersæder, mørkere tøj på for at undgå iført en lang tid for at undgå pigment i huden inde, vores virksomhed har matchende til creme til salg, men den indre pigment Stadig vanskeligt at fjerne behovet for at være opmærksom. 5. bør undgå at rumtemperaturen er for høj eller for lav, at barnet ikke kan anbringes i lang tid, for høj eller for lav miljøet, de mest egnede omgivende temperatur skal være 5-35 grader Celsius (41-95 grader Fahrenheit) mellem.Dukker kan være placeret i værelser med aircondition eller varme rum skal være opmærksom på at temperaturen inden for de relevante udvalg, for at undgå lange sigt, unormal temperatur kolloid ændringer. 6. dukker, der placeres for at undgå ekstrudering vil forårsage deformation for en lang tid, må du ikke sætte tunge genstande på den dukke eller lokal kompression stramning og så videre. 7. dukkerne er termoplastiske materialer, skal du holde dig væk fra ilden, for eksempel, i den varme tæppe eller pit seng, vær venligst opmærksom på temperaturen.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer