AT27C040-70PU AT27C040-90PU

Status:
På lager

Tags: 61901 leje, cc1352p2, oiswl, 6901 zz, 24n100, ginkgo ring, fe3293f, 27c040, nt68660, joker mænd tshirt.

    kr68.64
Antal:
  • Mærke: NoEnName_Null

Velkommen til vores butik.Hvis du køber mere kvantitet, bedes du kontakte os

Vi accepterer alle større kreditkort gennem betaling processor forsikring escrow

Hvis du ikke kan foretage udbetaling umiddelbart efter afslutningen af auktionen, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Worldwide Shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi sender kun til adresser bekræftet på ordren.Adresse sammen med din ordre, skal matche din shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. Transittiden af tjenesteydelsen er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af den tilstand af bestand og tid forskellene, vil vi vælge afsende din vare fra vores lager første til rådighed for hurtig levering.

8. Leveringstid:

Et land Om levering

Air mail i Kina Post fra usa, storbritannien, Australien 20-30 arbejdsdage Canada, vesteuropa Nordeuropa, centraleuropa 20-30 arbejdsdage Andet land 20-30 arbejdsdage Fedex eller DHL, Nordamerika, Australien, det vestlige Europa, Nordeuropa, centraleuropa 3-7 arbejdsdage Andet land 5-10 arbejdsdage

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis du kan få varen til mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke tilbyde en refusion eller ombytning. INGEN undtagelser!Forsendelses omkostninger er for regning af sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du bør give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #.

3. Vi vil refundere det fulde beløb af de vindende bud, når vi har modtaget varen i den stand og original emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både køber og sælger annullere transaktionen fra Louisesfiskebar.dk.Eller du kan vælge en udskiftning.

4 Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis Produktet (s) er ikke (de er), som det er annonceret.

¡Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din mening er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, inden de forlader en kommentar, neutrale eller negative, så vi kan løse på tilfredsstillende vis deres bekymringer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender

Glæder mig til næste besøg

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer