Bil Liggende yrelsen Crawler-Multifunktions-Automotive Bil Gennemgå Mat Varmeandig Non-Slip Mat F-Bedste

Status:
På lager

Tags: bord med, baby mappe mat, indehaveren af køkken bestyrelser, vaskbar søde piger mat, bestyrelsen for, drikke mat hund, liggende hund, bil gennemgå mat, rengøring mat hund, bestyrelsen i.

    kr245.59 kr372.08
Antal:
  • Produkt størrelse: 70x150cm
  • Model-Nummer: Liggende Bestyrelsen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Bil Crawler-Multifunktions-Automotive Bil Gennemgå Mat Varmebestandig Non-Slip Mat F-Bedste Vare Specifikation:

Funktioner:

1. Måtten vil ikke efterlade mærker på din garage gulvet.Selvom der ikke har hjul, frem og tilbage bevægelse er nemt med måtten.

2. Måtten har en lav profil med nul frihøjde, hvilket er godt for dem med en sænket køretøj, eller som er begrænset på hvor højt de kan løfte bilen til reparation.

3. Ikke din typiske høj vedligeholdelse auto creeper, måtten er alsidig auto creeper.Ud over at krybe under bilen, måtten er nyttigt at have omkring sig, for at skubbe store genstande.

4. Multi-lags konstruktion er høj-styrke og punktering-resistent, hvilket gør sikker på, at det stadig fungerer på ru eller ujævne overflader, for eksempel i din indkørsel, i grus, eller endda på den side af vejen.Olie-og vandafvisende.

5. Dette hjul-mindre måtten med en vægt på kun 3 pund er let at opbevare og vedligeholdelse-gratis.Det er fremragende til hverdag mekanik, daglige drivere, og Bilen rejsende.Kan det blive lagret i bilens bagagerum klar til vejene bruge på ru og ujævnt underlag.

Specifikation:

Vægt: 1kg

Produkt størrelse: 70*150cm

Bemærk:

1.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være en smule forskellige fra det billede, farve.

2.Bemærk, at 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling.Pakken Indeholder:

1 x Bil Gennemgå Mat

1,Om Levering: Når du bestiller varen, vil vi sende dit køb inden for 3-4 dage.Hvis du har specielle krav,kan du efterlade os en besked eller kontakte os direkte. 2,Om Tilbagebetaling: Hvis de varer, der er beskadiget i transit, kan du returnere det inden for 7 dage.Når du søger refusion,skal køber indhente bekræftelse fra sælgeren. 3,Om Engros-og Dropshipping: For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-8 dage til at ankomme.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. 4,Hvordan Kan jeg spore min pakke?: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) 5,Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?: Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer