MAT COVERSMALETERO NISSAN X-TRIAL POSITION LAVE, Da

Status:
På lager

Tags: cykel trial, moto retssag, honda t-shirt, bultaco, hjelm mt, beta-motor, beta-shirt, motorcykel retssag cykel, rammen prøveperiode, gratis prøveversion.

    kr308.49
Antal:

1.-Fremstillet af polyethylen (afledt af høj kvalitet pvc) er et fleksibelt, sikkert materiale, meget hård og øko-venligt med og for miljøet.Det lugter ikke, så det er stærkt anbefales også for transport af dyr.

2.-anti-snavs kant med 5 cm højde over kanten, så man undgår snavs til polstring af bilen.

3.-ribbet anti-slip overflade for øget greb.Den høje kvalitet af materiale, der anvendes til fremstilling, garantier uigennemtrængelighed og modstand mod faktorer såsom olie, maling, fedt, brændstof, osv.

4.-Fuldt skræddersyet til hvert køretøj, det er ikke universel, så vi garanterer de passer til formen af din kuffert.

5.-I nogle modeller, boot guard har øjenvipper, let perforeret, hvilket tillader dig at bruge boot greb understøtter gribende eller lignende.Ideel kuffert Protektor for at beskytte vores bil.Meget let at rengøre, skal blot anvende pres vand eller i våde bajonet og med minimal vedligeholdelse vil altid have det som den første dag.Installationen er meget nem, ren tæppet fra din kuffert og sætte på toppen af det.Har du spørgsmål eller brug for hjælp?Kontakt os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Produktet skal bruges sammen med de tekniske egenskaber og supplerer beskrevet af producenten, billedet kan variere fra det endelige produkt er leveret.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer