Sort Hvid Blomst Olie Maleri På Lærred Moderne Tulipa gesneriana Væg Kunst Til Hjemmet Indretning håndmalet Oil Painting Ingen Indrammet

Status:
På lager

Tags: iron on tape, apple bemærk, holo papir, børne ski, der passer, soveværelse vindue film, frost glas vindue, kjole pige part størrelse 14, mudderbad, neon toy, morgenmad mærkat.

  kr155.19 kr189.26
Antal:
 • Medium: Olie
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Technics: Hånd Malet
 • Stil: Traditionel Kinesisk
 • Mærke: Arthyx
 • STØRRELSE: 1inch=2.54cm
 • Frame mode: Urammet
 • Form: Vandret Rektangel
 • Original: No
 • Er Smart Enhed: No
 • Model-Nummer: HY141684
 • materiale: Lærred
 • Type:
 • Emner: Blomst
 • Base: Lærred
 • Ramme: No

Kære kunde,

Velkommen til min butik !!Meget glad for at du valgte vores produkter, og ind i butikken.Jeg håber du har en glad shopping tid!Hvis du har nogen spørgsmål, så lad mig det vide.Jeg vil helhjertet for din service.Tak !

Produkt Detaljer.....................................................................

Element Beskrivelse: Ren Hånd Malet Lærred Modernisme Landskab Træer Art Maleri Til stuen, Soveværelset, Hotel Indretning, 40 × 50cm .

Størrelsen for at vælge

(1inch=2,5 cm)

16x20inch (40 × 50cm),

eller 20x24inch (50x60cm),

Hver ekstra side Tilføj 2inch (5 cm) til Strakt og indrammet.

Hvis du vil have mere størrelse mere billede ,pls kontakte mig .

Indrammet/Strakt

Ingen ramme,kun lærred .På grund af den dyre forsendelse omkostninger,vil den pakke, der kun omfatter Olie maleri.Den indvendige ramme og forsendelse koster omkring $30-$100.

Hvis du har brug for rammen, bedes du kontakte mig.Rullede Emballage forsendelse

Garanti

100% håndmalet af høj kvalitet akryl malerier af professionel kunstner på lærred

Bemærk, Hvert stykke er unikt.Faktiske maleri kan være lidt forskellige fra produkt billede.

Vores fabrik ligger i DaFen Shenzhen city,GuangDong,Kina.Vi er en virksomhed, som har specialiseret sig i olie maleri,producere og tradining.

Vi ejer mange store Professionelle kunstnere, omdefinere din livsstil med dette unikke og elegante stykke kunst, der er skabt af vores kunstner.

tilbyder høj kvalitet maling og bedste eftermarkedet service er vores formål.

Told-størrelser og told-maleri også til rådighed.Priserne for vores custom malerier afhænge af størrelsen af de malerier og kompleksiteten af billederne.Så venligst mail os billeder så vi vil citere for dig.Vores kunstnere kan ændre de malerier, som din anmodning, sådan som folk kan fjernes eller tilføjes.Tøj, hår og øjne farve og baggrunde kan ændres.Vi kan endda kombinere to billeder til at lave et maleri.Bedes du sætte din ændring af anmodninger om rækkefølgen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk, at Vores butik med salg af olie maleri 100% håndtegnede malerier farvepalet pigment er forskellige, så der vil være farve afvigelse, hver skærm vil eksistere en bestemt farve ( skærm mærke ,lysstyrke, kontrast justering indstille forskellige ) Bemærk råvare til at vinde i en form, helt uacceptabelt, at nogen farve kundens ordrer købere købe med forsigtighed.enkelte maleri en lidt anderledes størrelse og anderledes måde forholdet og præsentation oplysninger , bedes slags sejre, der ikke er omfattet af garanti, og det er her ved en Meddelelse erklæring.

************************************************************************************************************************

Fragt: 1. Varen vil blive afsendt indenfor 2-7 dage efter modtaget en godkendt betaling. 2. Alle varer bliver afsendt fra Kina post luft eller ePacket. 3. Afsendt tid, der normalt tager 10-35 arbejder dage for ankomst.Betaling: 1. Sørg for din leveringsadresse er korrekt.Vi vil kun følge din adresse, der er anført ved betaling for forsendelsen. 2. På grund af det sikre årsager, vi ikke må adressen ændres via e-mail.Vi har intet ansvar for shipping adresse, der er oplyst.Feedback og Kontakt os: 1. Hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion for enhver årsag, er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader neutral eller negativ feedback.Giv os en chance for at gøre vores bedste for at løse problemet,mange Tak. 2.Hvis du er tilfreds,pls lad os en positve feedback og fem stjerne.Tak!Reture politik : Varer kan returneres for ombytning eller fuld tilbagebetaling inden for 30 dage fra den dato du modtager dine varer.Vi er ikke ansvarlige for nogen køb, efter at 30-dages periode.Tilbagesendelse shipping er ansvar af køberen, medmindre returneringen er et resultat af vores fejl, (dvs, din modtager den forkerte vare).Vi vil betale for fragt udskiftning tilbage til dig, hvis en udveksling er anmodet om.Negativ feedback løser ikke noget.Hvis du har et problem med din ordre, bedes du kontakte os først.Vi er altid villige til at arbejde for dig !

Håber du fornøjelig køb!

Mange tak!

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer