Gode Erotiske Voksen Dildo Anal Butt Plug Rabbit Vibrator Sex Legetøj Til Kvinde, Lesbiske Brystvorten Vagina, Klitoris Stimulator Masturbator

Status:
På lager

Tags: dildo, testis prostata massager, slikke toy, bedømt prostata massager, anal dildo, anal plug, en fjernbetjening vibrerende æg, strapon dildo, milf sex, kæmpe buttplug.

  kr168.44 kr240.61
Antal:
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • materiale: silikone
 • Model-Nummer: Vagina Fast Fisse Magic Wand Oral Sex Fremragende Buttplug Gay Sex Shop
 • Sjofelt Billede: No
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Type: G-Spot
 • Element Type: Vibratorer
 • Råvare Kvaliteten Certificering: ce
 • STØRRELSE: Prostate Massage Vibrating Egg Bolas Chinas Vaginal StrapOn Big Dildos

32094 anbefale

1.Om Pakke

aixiASIA for at beskytte dit privatliv,vi lover at sende dine produkter i en hemmelig tilstand,emballage en sort plasticpose uden billeder og ord om sex ord.

2.Om Produktet

Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.

Alle produkter er lavet af Medicinsk kvalitet materiale, 100% sikkerhed, uskadelige for kroppen, (Det er normalt, at du lugt svag lugt, når de første åbne, fordi produktet var i forseglet pakke i flere måneder.Bemærk rens det og tør det naturligt, lugten forsvinder hurtigt.)

Batteriet har test rapport: muskel-og skeletbesvær og UN38.3

Produkt-certificering CE-certificering, ROHS-certificering

Spænding; 3,7 V

Batteriets kapacitet; 300mAh

Vibrationsfrekvens;7speed

3.Om garanti

12 måneder garanti.Købe med tillid

Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 7 dage efter modtagelse.Ikke åben konflikt uden kommunikation.

Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 15 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt venligst vores efter servicepersonale, før du returnerer det.

Hvis varen er defekt i 1 måned, vi vil påtage os EN MÅDE fragt sende dig en erstatning efter modtagelsen af returvarer.Eller tilbyde refusion (inkluderer ikke fragt), efter vi har modtaget den defekte vare.

Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil Reparere den for dig, efter du har modtaget den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr

Alle produkter er 100% originale NYE og testet inden afsendelse.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan Du efterlade os en 5 stjerner feedback.

Hvis du har problemer eller spørgsmål vedrørende din transaktion, bedes du kontakte os inden de forlader enhver form for feedback.

Alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail eller klage til vores manager.

Hvad der skal til, hvis opfylde produkt problem

Brug produktet i henhold til produktets manual for det første, hvis du stadig ikke kan bruge den, bedes du kontakte kundeservice i tide, skal du ikke åbne tvist i vil, mener vi, communiocation er meget bedre end konflikt.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men meddelelser vil være svar inden for en arbejdsdag.vær tålmodig.

Om Feedback

Vi betragter kunderne som vores venner.Vi håber, du kan shoppe fra os med mere lykke og mindre bekymring.din støtte er vigtig for os, så glem ikke at efterlade os 5-Stjernede feedback.

Privatlivets Fred Er Sikret:

Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.Standard navn på pakken er "legetøj"(ethvert andet krav, så send os en besked), og med vores diskret emballage du kan handle i tillid til, at den eneste person, der ved, hvad der er indeni pakken er til dig!

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer