Tørretumbler Vent Cleaning Kit 22.8-Fødder Meget Effektiv Lint Remover Genanvendelige Stærk og Fleksibel Børste, med Adapter

Status:
På lager

Tags: tørretumbler kanalen renere, børste sisal, børste skorsten, børste, hoved toilet, sengen børste, badeværelse børste elektrisk, børste revne, ppduster, trold, bambus pensel toilet.

    kr146.04 kr200.04
Antal:
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Undgå risiko for brand forårsaget af farlige sikringsanlæg.Tørretumbler ventilationskanaler er den vigtigste årsag til, at husholdningernes brande.Eksperter anbefaler at rense dem mindst en gang om året, afhængigt af brugen.

Forbedre din tørretumbler ydeevne og samtidig spare penge.Professionel tørretumbler til udluftning og rengøring koster op til US$150. Ved hjælp af vores DIY kit, kan du genbruge den så mange gange som du har brug for.

Forbedre effektiviteten af tørretumbler.Tørt tøj hurtigere, skal du bruge en kortere tørrecyklus, og reducere strømforbrug.Rengøring af tørretumbleren ventilationskanaler giver luft til at strømme frit, og forlænger levetiden af tørretumbler.

Enkel og nem at bruge, med en boremaskine adapter til at fremskynde processen.Det kan udvide til 20 meter, der er svære at nå steder.Montér skruen for stang som er nødvendige for at opnå den ønskede afstand.Kan anvendes i henhold til dine behov og uden bore-maskine.Hvis en boret er brugt, så du kun behøver at dreje boret med uret for at sikre, at skruen stang vil ikke skilles ad.

Egnet til flere formål.Disse meget fleksible stænger er egnet til pejse, udstødning ventilationskanaler, køkken ventilationskanaler osv.

farve: sort + hvid

Materiale: nylon

størrelse: 41x10cm

Pakkens Indhold:

17*stang

1*børste, hoved

1*sekskantet stang

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer