Biologisk Nedbrydelig Græsfrø Pude Økologisk Tæppe Bionedbrydeligt Græsfrø Tæppe Frø Starter Mat Haven Forsyninger

Status:
På lager

Tags: haven, frø skuffe, soveværelse med tæppe, anlægget starter, Tæppe, struktur økologisk, honda gx200 startline, båndet ecologic, katten græs, haven pot.

    kr32.74 kr65.48
Antal:
  • Model-Nummer: JJ2024524
  • Type: Børnehaven Potter
  • materiale: Andre

Funktioner:

*1. One-stop-plantning løsning: græsfrø stof gødning og plast-folie er dækket af et let-at-bruge "push-out" - plante systemet.På 120% af den anbefalede såning sats, "perfekt såning".

*2. Såning, blot rullende, vanding og observere dens vækst: Hver rulle indeholder gødning og muld til at skabe en alt-i-en græsplæne, plantning løsning.Selv i skyggen eller varme sol, vores reparation roller vækst systemet stadig kan holde grøn under ekstreme forhold.

*3. Hjælp frø absorbere næringsstoffer og reproducere: øge jordens temperatur og luftfugtighed og akkumulere humus.Forbedre jord, fugt og ufrugtbar jord.Så som at hjælpe frø absorbere næringsstoffer og fremme deres vækst.

*4. Forhindre frø i at blive vasket væk af vand eller spist af fugle: Det papir, der integrerer funktioner i plant fiber net og styrkelse af net, har en fremragende beskyttelse og styrkelse af funktioner, og kan effektivt lindre erosion af regnvand på skråningen overflade.Og på samme tid forhindre frø i at blive spist af fugle.

*5. Forbedring af levedygtigheden af frø: vedtagelse af strukturen af vegetation tæppe.Den beskyttende effekt på planter, der er bemærkelsesværdig.Effektivt forbedre overlevelsesraten af planter.

Specifikation:

Produkt størrelse: 20*300cm

Pakning størrelse: 20*30 cm

Produkt vægt: 80g

Lister:

1 * Græsplæne, plantning gødning papir (produkter uden frø)

Bemærkninger:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer