Hot salg 100pcs/meget Høj Kvalitet DIY 3colors Forgyldt Hule Metal Blomst Charme Perle Caps for Smykker at Gøre 17mm

Status:
På lager

Tags: statuer hest reelle størrelse, statuer, skulpturer rose, statuer slange feng shui, status sexet kvinde harpiks, statuer dekoration moss, ophold serong kalligrafi, statuer af græske mytologi, statuen resine stykke es, statuer elefant i sølv.

  kr8.90 kr9.34
Antal:
 • Item Højde: 0.3cm
 • Element Type: Smykker Resultater
 • Mærke: Hua Ming Ce
 • Metaller Type: zink Legering
 • Smykker Resultater Type: Perle Caps
 • STØRRELSE: as picture
 • Element Vægt: 35g
 • Model-Nummer: FDA016-01
 • Emne Diameter: 1.7cm
 • Item Længde: 0cm
 • materiale: Metal
 • Produkt Features: perle caps diy
 • Item Bredde: 1.7cm

Materiale:

Metal

Størrelse

Ca :10*4mm

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve

Som Billede

Mængde

du vil få 100pcs til denne vare i listen

Del Nr.

FDA016-01

Bemærk.

Disse billeder er kun til reference, skal du kontrollere den ovenfor detaljeret måling for at vælge den korrekte størrelse, og at 1-2mm forskelle på grund af manuel måling, tak.Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Produkter, Der Vises:

Vores Fabrik ligger i Yiwu, Zhejiang, der er kendt som "Commodity Paradis for Shoppere".

I øjeblikket,Udfra en forretningsfilosofi af "kunden først, gå videre" og princippet om "customer first", vi giver vores kunder med kvalitet

Overlegen Kvalitet og Rimelige Priser, er vores primære fordele, at gøre vores produkter mere konkurrencedygtige på det internationale marked.

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

fastlandet.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Transportøren Navn

Estimeret transittid

Tracking Service

DHL

Om 3-5 dage

www.dhl.com

UPS

Om 3-5 dage

www.ups.com

EMS

Om 5-7 dage

www.ems.com

Kina Post Luft

Om 15-25 dage

www.intmail.183.com

HKPOST

Om 15-20 dage

www.hongkongpost.com

Hvis du har brug for en gunstig pris for hurtig levering, velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK: Køber er ansvarlig for de afgifter ,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse !Alle elementer skal sendes til Louisesfiskebar.dk verificeret adressen.

Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale retur fragt.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Hvis du har nogen spørgsmål,bedes du kontakte os.Vi vil svare dig inden for 12 timer.

Tak for dit besøg

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer