2 stk/sæt Bilen sikkerhedssele Comfort Pads-Sele Strap Dækker Hynde med Aftageligt og Vaskbart Sikkerhedsselen Skulder Universal

Status:
På lager

Tags: arbejdet led batterilys, wolf crossbody taske mand, problemfri dame tights, skærmen matebook hz 19w, sko 1 f 5 år pige, problemfri talje kontrol, wiccan beskyttelse hjem, skærmen gør maskiner, sailot månen dame sort.

  kr49.96 kr81.95
Antal:
 • Bilen sikkerhedssele Comfort Pads: ja
 • Element Vægt: 0.04kg
 • Bil Model: Universal
 • Model Navn: 147271
 • Sikkerhedsselen Skulder Pude: ja
 • Item Bredde: 7cm
 • Item Længde: 24cm
 • Farve: rød blå hvid
 • Specielle Funktioner: Skulder Beskyttelse
 • Materiale Type: Carbon fiber stof
 • Sikkerhed-Sele Strap Dækker: ja
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Sikkerhedsselen Skulder Dække: ja
 • Mærke: muchkey
 • Element Type: Sikkerhedsseler & Polstring

2 stk/sæt Bilen sikkerhedssele Comfort Pads-Sele Strap Dækker Hynde med Aftageligt og Vaskbart Sikkerhedsselen Skulder Universal

Produkt navn: Bilens Sikkerhedssele Dække Bil sikkerhedsseler skulder pads

1.Materiale:PU Fiber Stof

2.Package: 2stk Bil Sikkerhedssele Dække

3.farve:hvid/rød/blå

Beskrivelse

1.For bil,kuffert,jeep,SUV,fly, håndtaske,baby ble taske,golf taske,bagage, som med en strap 2.Behageligt og effektivt kan reducere friktionen af sikkerhedsselen på nakke og skuldre. 3.Overfladen er lavet af PU fiber stof,fine håndværk,slid-resistent,let at rengøre,ikke let at blive deformeret. 4.Nem Installation:Sikkerhedsselen Skulder Pude er velcro-designet,justerbar og aftagelig. Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på Louisesfiskebar.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.Feedback

Kan du give os god feedback og 5 stjernede om beskrivelse,forsendelse,kommunikation, hvis du er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os PÅ én GANG,vil vi svare så hurtigt som muligt, efter at vi læser det.

Hvis du varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.

Skriv en anmeldelse!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitet
Pris

Relaterede varer